• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Trip Advisor
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
Η ωραιότερη περιήγηση πνευματικού χαρακτήρα. Ταξιδεύοντας κανείς στην Ελλάδα, εύκολα αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μία χώρα με πλούσια θρησκευτική και πνευματική παράδοση. Απόδειξη αποτελούν τα μοναστήρια και οι μονές που βρίσκονται διάσπαρτες στην ελληνική ύπαιθρο. Αφεθείτε στα χέρια επαγγελματία οδηγού όπου με την γνώση του θα εξιτάρει την φαντασία σας και θα αναγάγει την περιήγηση σε εμπειρία για να αναβιώσετε το μεγαλείο της Ελλάδας. Στην χώρα που αποτελεί το λίκνο του Δυτικού Πολιτισμού. Γνωρίστε την θρησκευτική παράδοση του τόπου. Αναβιώστε τους Θρύλους της Ελληνικής Μυθολογίας και ξαναγράψετε την ίδια Ιστορία με την παρουσία σας. Αποθανατίστε με την κάμερά σας την υπέροχη αρχιτεκτονική σπουδαίων βυζαντινών μονών.
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η “ATHENS TAXI DRIVER” προσφέρει έναν ιδανικός συνδυασμό περιηγήσεων και επισκέψεων σε ξεχωριστά μοναστήρια ανά την Ελλάδα. Προορισμούς που έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Χριστιανισμό. Συνολικά υπάρχουν περισσότερες από 550 μονές σε όλη την Ελλάδα και ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει  την δράση κάθε μοναστηριού μέσα στην Ελληνική Ιστορία. Επισκέψεις που μπορούν να συνδυαστούν με κορυφαίους αρχαιολογικούς χώρους ή διάφορες αθλητικές δραστηριότητες στην ύπαιθρο για μικρούς και μεγάλους.
Μέσα από τις περιηγήσεις σας δίνετε μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε γευστικές απολαύσεις της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας με δημιουργίες από την εγχώρια παραγωγή. Η ελληνική κουζίνα με νόστιμες σαλάτες, τυριά και εκλεχτούς μεζέδες αποτελεί τον απόλυτο εμπνευστή της μεσογειακής κουζίνας.
Παραθέτουμε τις προτάσεις μας δημοφιλείς θρησκευτικούς προορισμούς πλησίον στην πρωτεύουσα ή με αφετηρία την Αθήνα σε άλλους προορισμούς στην Ελλάδα. Το βασικό πρόγραμμα επισκέψεων που παρουσιάζουμε είναι δυνατόν να διαμορφωθεί ή να τροποποιηθεί ανάλογα με τις δικές απαιτήσεις.
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
1η ΗΜΕΡΑ, επίσκεψη στο Ισθμό της Κορίνθου, στην Αρχαία Κόρινθο για να ανακαλύψουμε τα βήματα του Απόστολου Παύλου, φαγητό και διανυκτέρευση στο Ναύπλιο.
2η ΗΜΕΡΑ, περιήγηση στο Ναύπλιο, επίσκεψη στην Μονή Τιμίου Προδρόμου στην Αρκαδία, φαγητό και διαμονή στην Στεμνίτσα.
3η ΗΜΕΡΑ, αθλητικές δραστηριότητες στον Λούσιο ποταμό για rafting, τοξοβολία ή ιππασία. Φαγητό στην Δημητσάνα και επιστροφή στην Αθήνα.
ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
1η ΗΜΕΡΑ, περιήγηση στην Αρχαία Αγορά και την Ρωμαϊκή Αγορά της Αθήνας, περιήγηση στον λόφο της Ακρόπολης, φαγητό στην Πλάκα και πανοραμική θέα από τον Λυκαβηττό. άλλους δημοφιλείς τουριστικού προορισμούς της πόλης. Φαγητό στην Πλάκα2η ΗΜΕΡΑ, Περιήγηση στον Ισθμό της Κορίνθου, στην Αρχαία Κόρινθο και την Ακρόπολη της Κορίνθου.
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
1η ΗΜΕΡΑ, Περιήγηση στην Μονή Οσίου Λουκά στο Δίστομο, Περιήγηση στους Δελφούς, φαγητό στην Άμφισσα και διανυκτέρευση στην Καλαμπάκα.
2η ΗΜΕΡΑ, Περιήγηση πανοραμικά στα Μετέωρα, επίσκεψη σε 2 μοναστήρια των Μετεώρων, φαγητό στην Καλαμπάκα, επίσκεψης στις Θερμοπύλες και επιστροφή στην Αθήνα.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΘΡΣΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ
1. Περιήγηση στην Μονή Δαφνιού, στον Ισθμό της Κορίνθου, στην Αρχαία Κόρινθο. Φαγητό στην παλιά πόλη και επιστροφή στην Αθήνα.
ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΙΣΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
1. Περιήγηση στα Μοναστήρια του Οσίου Ευφραίμ στην Νέα Μάκρη και της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Λυκόβρυση Αττικής.
Κατά την διαδρομή μας θα ζήσετε υπέροχες εικόνες που συνδυάζουν το μοναδικό φυσικό περιβάλλον με την εξέλιξη της ζωής. Μιας ζωής σε άλλους ρυθμούς προσφέροντας χαλάρωση στον ταξιδιώτη. Υπέροχες εικόνες με θέα την Θάλασσα που γαληνεύουν την ψυχή του ανθρώπου. Τελειώνοντας την περιήγηση, χορτασμένοι από εμπειρίες και την κάμερα γεμάτη υπέροχες εικόνες θα επιστρέψουμε στην αφετηρία σας αναπολώντας το ταξίδι που μόλις τέλειωσε αλλά δημιουργώντας νέα πλάνα για το ταξίδι που έρχεται.
HIGHLIGHTS
Συναρπαστική περιήγηση όπου έκπληκτος θαυμάζεις Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς και ξεχωριστά Αξιοθέατα της Ελλάδας όπως είναι: Μοναστήρια, Εκκλησίες, Μουσεία, Αρχαιολογικοί χώροι κ.α.
Οι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ μπορούν να συνδυαστούν με περιήγηση σε άλλους δημοφιλής προορισμούς όπως είναι η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ με ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ή μπορεί να συνδυαστεί με ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ. Διαβάστε περισσότερα για άλλους δημοφιλής προορισμούς στην σελίδα ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ και στην σελίδα ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ.
Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τη διάρκεια, το σημείο παραλαβής ή παράδοσης, τον τύπο του οχήματος ή τις επιπλέον εκδρομές που μπορεί να θέλετε να προσθέσετε κ.α. Μην διστάσετε, συμπληρώστε τώρα την Φόρμα Διαθεσιμότητα και άμεσα θα λάβετε την απάντησή μου με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με διαθεσιμότητα, κόστος, τρόπο κράτησης και πληρωμής.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΟΦΕΛΗ: Οι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ είναι μια ιδιωτική περιήγηση προσαρμοσμένη στο χρονοδιάγραμμα, το επίπεδο δραστηριότητας και τα ενδιαφέροντά σας.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Τα σημεία επιβίβασης και αποβίβασης στην πόλη είναι Ξενοδοχεία, Διαμερίσματα ή το λιμάνι Πειραιά, Μαρίνες, το Αεροδρόμιο Αθηνών ή οπουδήποτε είναι βολικό για εσάς. Η ημερήσια περιήγηση συνδυάζεται με μεταφορά από ή προς το αεροδρόμιο.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η βασικές περιηγήσεις διαρκούν μισή μέρα και άνω, αλλά είμαι ευέλικτος να την διαμορφώσω ιδανικά στο χρονοδιάγραμμά σας.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αγγλόφωνος επαγγελματίας οδηγός με όχημα τύπου SEDAN, MINIVAN ή MINIBUS, καύσιμα, διόδια, φόροι αεροδρομίου ή λιμένα. Το όχημα εξαρτάται από τον αριθμό των επιβατών, αποσκευών ή κατόπιν αιτήματός σας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Εισιτήρια, φαγητό, ποτό.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ: Επαγγελματικός Διπλωματούχος Τουριστικός Ξεναγός είναι διαθέσιμος εάν το ζητήσετε.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, πιστωτική κάρτα ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Γενικές πληροφορίες σχετικά με χρεώσεις μπορείτε να βρείτε στην σελίδα ΤΙΜΕΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Ειδική έκπτωση βάσει της εκάστοτε περιόδου παρέχεται στη σελίδα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ή μπορεί να συμπεριληφθεί στο αίτημά σας.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΦΥΛΛΟ
ΌΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
EMAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΕΤΟΣ
ΜΗΝΑΣ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ
ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ
ΕΠΙΒΑΤΕΣ
ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ