• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Trip Advisor
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ
Οι ωραιότερες περιηγήσεις για ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα για πρώτη φορά. Αφεθείτε στα χέρια επαγγελματία οδηγού όπου με την γνώση του θα εξιτάρει την φαντασία σας και θα αναγάγει την περιήγηση σε εμπειρία για να αναβιώσετε το μεγαλείο της Αρχαίας και Κλασσικής Ελλάδας.
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Με αφετηρία την Αθήνα ταξιδεύουμε στην Ελλάδα, την χώρα που αποτελεί το λίκνο του Δυτικού Πολιτισμού. Αναβιώστε τους Θρύλους της Ελληνικής Μυθολογίας στην πατρίδα των Ηρώων και ξαναγράψετε την Ιστορία με την παρουσία σας. Σας δίνετε η ευκαιρία να θαυμάστε σπουδαία αρχιτεκτονική και να αποθανατίστε με την κάμερά σας υπέροχα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς που αποτέλεσαν ορόσημο για την ανάπτυξη του δυτικού πολιτισμού όπως τον ξέρουμε σήμερα. Γνωριμία με αρχαία θέατρα που αποτέλεσαν προπομπό της σύγχρονης τέχνης. Επίσκεψη σε κορυφαία μουσεία με σπάνιους θησαυρούς αμύθητης περιουσίας. Θα αναζητήσουμε εξιδεικευμένους επαγγελματίες που εξασκούν ακόμη και σήμερα την αγγειοπλαστική και κεραμική.
Περιηγούμαστε σε κωμοπόλεις και γραφικά χωριουδάκια κτισμένα στις πλαγιές των βουνών που αποτελούνται από παλιές πέτρινες κατοικίες αναπολώντας την ζωή μιας άλλης εποχής. Ανακαλύπτουμε παραδοσιακές γειτονιές και θα σταθούμε σε πανοραμικά σημεία να αγναντέψουμε θέα που κόβει την ανάσα.
Μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε γευστικές απολαύσεις της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας με δημιουργίες από την εγχώρια παραγωγή. Η ελληνική κουζίνα αποτελεί τον απόλυτο εμπνευστή της μεσογειακής κουζίνας με νόστιμες σαλάτες φρέσκων λαχανικών, τυριά, πίτες, εκλεχτούς μεζέδες κρεάτων ή θαλασσινών και μαγειρευτά φαγητά. Γευστικά κρασιά και ούζο από την εύφορη ελληνική γη.
Κατά την διαδρομή μας θα ζήσετε υπέροχες εικόνες στο φυσικό περιβάλλον που γαληνεύει την ψυχή των ανθρώπων προσφέροντας χαλάρωση σε κάθε ταξιδιώτη. Στο τέλος του ταξιδιού, χορτασμένοι από εμπειρίες και γνώση, με την κάμερα γεμάτη υπέροχες εικόνες θα επιστρέψουμε στην αφετηρία σας αναπολώντας το ταξίδι που μόλις τέλειωσε αλλά δημιουργώντας νέα πλάνα για το ταξίδι που έρχεται.
Η Περιήγηση στην Κλασσική Ελλάδα απευθύνεται σε μεμονωμένους ταξιδιώτες, ζευγάρια, οικογένειες, παρέες φίλων και μικρά γκρουπ επιχειρήσεων. Στην σελίδα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μπορείτε να δείτε σχετικές πληροφορίες για τα οχήματα ανάλογα με τον αριθμό επιβατών και αποσκευών. Εκδρομές από Αθήνα που ξεχωρίζουν με μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι ακόλουθες:
3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, 5 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 7 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 10 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
HIGHLIGHTS
Συναρπαστική περιήγηση όπου έκπληκτος θαυμάζεις Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς και κορυφαία Αξιοθέατα των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, του Σουνίου, της Ελευσίνας, της Κορίνθου, της Νεμέας, των Μυκηνών, της Επιδαύρου, της Σπάρτης, της Ολυμπίας, των Δελφών κ.α.
Οι κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί μπορούν να συνδυαστούν με ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ, με ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και με άλλη είδη ενναλακτικού τουρισμού όπως είναι η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, το RAFTING και η ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑ σε βραβευμένες οινοπαραγωγές μονάδες. Διαβάστε περισσότερα για άλλους δημοφιλής προορισμούς στην σελίδα ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ και στην σελίδα ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ.
Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τη διάρκεια, το σημείο παραλαβής ή παράδοσης, τον τύπο του οχήματος ή τις επιπλέον εκδρομές που μπορεί να θέλετε να προσθέσετε κ.α. Μην διστάσετε, συμπληρώστε τώρα την Φόρμα Διαθεσιμότητα και άμεσα θα λάβετε την απάντησή μου με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με διαθεσιμότητα, κόστος, τρόπο πληρωμής και διαδικασία κράτησης.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΟΦΕΛΗ: Η περιήγηση σε ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι ιδιωτική και προσαρμοσμένη στο χρονοδιάγραμμα, το επίπεδο δραστηριότητας και τα ενδιαφέροντά σας.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Τα σημεία επιβίβασης και αποβίβασης στην πόλη είναι Ξενοδοχεία, Διαμερίσματα ή το λιμάνι Πειραιά, Μαρίνες, το Αεροδρόμιο Αθηνών ή οπουδήποτε είναι βολικό για εσάς. Η ημερήσια περιήγηση συνδυάζεται με μεταφορά από ή προς το αεροδρόμιο.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η βασική εκδρομή διαρκεί από 3 – 10 ημέρες μέγιστο, αλλά είμαι ευέλικτος να την διαμορφώσω ιδανικά στο χρονοδιάγραμμά σας.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αγγλόφωνος επαγγελματίας οδηγός με όχημα τύπου SEDAN, MINIVAN ή MINIBUS, καύσιμα, διόδια, φόροι αεροδρομίου ή λιμένα. Το όχημα εξαρτάται από τον αριθμό των επιβατών, αποσκευών ή κατόπιν αιτήματός σας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Εισιτήρια, φαγητό, ποτό εκτός αν το απαιτήσετε.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ: Επαγγελματικός Διπλωματούχος Τουριστικός Ξεναγός είναι διαθέσιμος εάν το ζητήσετε.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, πιστωτική κάρτα ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Γενικές πληροφορίες για τις χρεώσεις μπορείτε να δείτε στην σελίδα ΤΙΜΕΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Ειδική έκπτωση βάσει της εκάστοτε περιόδου παρέχεται στη σελίδα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ή μπορεί να συμπεριληφθεί στο αίτημά σας.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΦΥΛΛΟ
ΌΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
EMAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΕΤΟΣ
ΜΗΝΑΣ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ
ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ
ΕΠΙΒΑΤΕΣ
ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ