• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Trip Advisor
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
Η Ελλάδα θα σάς γοητεύσει με την φιλοξενία της και τις αθλητικές δραστηριότητες που μπορεί να σάς προσφέρει απολαμβάνοντας την περιπέτεια. Η Ελλάδα πλέον γίνεται πόλος έλξης καθώς οι δραστηριότητες αναπτύσσονται και ο ταξιδιώτης μπορεί να γευτεί την περιπέτεια μέσα σε φύση ασύλληπτης ομορφιάς συνδυάζοντας το ιδανικό κλίμα με την άθληση, πολιτιστικές και θρησκευτικές δραστηριότητες, τον κοσμικό-μοντέρνο τρόπο ζωής με την γευσιγνωσία και την εμπειρία με την γνώση.
Η πολυμορφία των ορεινών όγκων με τα δασικά περάσματα, τα φαράγγια με τους καταρράκτες, τα γάργαρα νερά των ποταμών, η βιοποικιλότητα των παρόχθιων περιοχών, η πολυχρωμία με την ανθοφορία της Άνοιξης, η πλούσια χλωρίδα και πανίδα της άγριας φύσης, τα αριστουργηματικά τοξωτά γεφύρια φτιαγμένα από πέτρα και τα παραδοσιακά καλντερίμια είναι μερικά στολίδια του ελληνικού πολιτισμού.
Μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε γευστικές απολαύσεις της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας με δημιουργίες από την εγχώρια παραγωγή. Η ελληνική κουζίνα αποτελεί τον απόλυτο εμπνευστή της μεσογειακής κουζίνας με νόστιμες σαλάτες με βιολογικά λαχανικά, τυριά, πίτες και εκλεχτούς μεζέδες κρέατος ή θαλασσινών. Ακόμα και το διάσημο ελληνικό σουβλάκι δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδιάφορο.
Μέσα από ένα μεγάλο πλήθος δραστηριοτήτων σε όλη την Ελλάδα, ξεχωρίζουμε και σάς προβάλουμε για περιηγήσεις περιπέτειας και αθλητικών δραστηριοτήτων τις ακόλουθες περιοχές:
ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ στην ΑΘΗΝΑ 3 Ημέρες
ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ 5 Ημέρες
ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ στην ΗΠΕΙΡΟ 7 Ημέρες
Το ταξίδι με αυτοκίνητο είναι μια εξαιρετική επιλογή για να έρθει κάθε ταξιδιώτης σε επαφή με την φύση. Το οργανωμένο οδικό δίκτυο σε συνδυασμό με έμπειρους τοπικούς ξεναγούς αναγάγουν τις δραστηριότητές σας σε αξέχαστες εμπειρίες που θα σας ενθουσιάσουν. Όποια αθλητική δραστηριότητα κι αν αγαπάτε, απλά πάρτε την κάμερά σας, την παρέα σας και αφήστε σε εμάς όλα τα άλλα.
HIGHLIGHTS
Κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα που σας ενθουσιάζει: πεζοπορία, ορειβασία, αναρρίχηση, ποδηλασία, σκι, ιππασία, τοξοβολία, κολύμβηση, παραπέντε, canoe kayak, rafting…κ.α. Περιήγηση σε κορυφαίους αρχαιολογικούς χώρους και επίσκεψη σε οινοποιίες.
Τα ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ στην ΕΛΛΑΔΑ μπορούν να συνδυαστούν με περιήγηση σε άλλους δημοφιλής προορισμούς όπως είναι η ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ και ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ, ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ κ.α. Διαβάστε περισσότερα για άλλους δημοφιλής προορισμούς στην σελίδα ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ και στην σελίδα ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ.
Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τη διάρκεια, το σημείο παραλαβής ή παράδοσης, τον τύπο του οχήματος ή τις επιπλέον εκδρομές που μπορεί να θέλετε να προσθέσετε κ.α. Μην διστάσετε, συμπληρώστε τώρα την Φόρμα Διαθεσιμότητα και άμεσα θα λάβετε την απάντησή μου με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με διαθεσιμότητα, κόστος, τρόπο κράτησης και πληρωμής.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΟΦΕΛΗ: Τα ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ είναι μια ιδιωτική ημερήσια περιήγηση προσαρμοσμένη στο χρονοδιάγραμμα, το επίπεδο δραστηριότητας και τα ενδιαφέροντά σας.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Τα σημεία επιβίβασης και αποβίβασης στην πόλη είναι Ξενοδοχεία, Διαμερίσματα ή το λιμάνι Πειραιά, Μαρίνες, το Αεροδρόμιο Αθηνών ή οπουδήποτε είναι βολικό για εσάς. Η ημερήσια περιήγηση συνδυάζεται με μεταφορά από ή προς το αεροδρόμιο.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η βασική περιήγηση διαρκεί 3-7 ημέρες, αλλά είμαι ευέλικτος να την διαμορφώσω ιδανικά στο χρονοδιάγραμμά σας.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αγγλόφωνος επαγγελματίας οδηγός με όχημα τύπου SEDAN, MINIVAN ή MINIBUS, καύσιμα, διόδια, φόροι αεροδρομίου ή λιμένα. Το όχημα εξαρτάται από τον αριθμό των επιβατών, αποσκευών ή κατόπιν αιτήματός σας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Εισιτήρια, φαγητό, ποτό.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ: Επαγγελματικός Διπλωματούχος Τουριστικός Ξεναγός είναι διαθέσιμος εάν το ζητήσετε.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, πιστωτική κάρτα ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Γενικές πληροφορίες σχετικά με χρεώσεις μπορείτε να βρείτε στην σελίδα ΤΙΜΕΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Ειδική έκπτωση βάσει της εκάστοτε περιόδου παρέχεται στη σελίδα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ή μπορεί να συμπεριληφθεί στο αίτημά σας.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΦΥΛΛΟ
ΌΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
EMAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΕΤΟΣ
ΜΗΝΑΣ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ
ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ
ΕΠΙΒΑΤΕΣ
ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ