• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Google Plus
  • Trip Advisor
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ
Προτείνεται σε όσους έχουν στην διάθεσή τους αρκετό χρόνο και ενδιαφέρονται να περάσουν αρκετές στιγμές δράσης, περιπέτειας και απόλαυσης. Ξεκινάμε πάντα νωρίς το πρωί και θα πρέπει να είσαστε εφοδιασμένοι με αρκετή δόση ενέργειας. Για ημερήσιες εκδρομές με αφετηρία την Αθήνα  προτείνω τους εξής προορισμούς:
Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα
Για τους λάτρεις της πρωτεύουσας της Ελλάδας που η ιστορία της έφτασε ως την άκρη του κόσμου και όχι άδικα. Θα δείτε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της πόλης και θα το συνδυάσουμε με την επίσκεψή σας σε μουσεία. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα για φαγητό και καφέ σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα της παλιάς πόλης.
Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα και το Σούνιο
Ένας εξαιρετικός συνδυασμός των αρχαιολογικών χώρων και της υπέροχης θέας που θα αντικρίσετε. Μια πραγματικά ιδιαίτερη ρομαντική πρόταση με το ηλιοβασίλεμα στο Σούνιο να σας αφήνει αξέχαστες αναμνήσεις και την μέρα να τελειώνει σε παραδοσιακή ταβέρνα πάνω στην θάλασσα.
Ημερήσια εκδρομή στην Αργολίδα
Περιλαμβάνει την επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Αρχαίας Κορίνθου, στις Μυκήνες, στην Αρχαία Επίδαυρο και το Ναύπλιο. Αυτή η επιλογή συγκεντρώνει την ιστορία πολλών αιώνων, διαφορετικών πόλεων και πολιτισμών μέσα σε μία μέρα. Ένα όμορφο ταξίδι στην ύπαιθρο της Πελοποννήσου που θα σας γεμίσει με γνώση και εμπειρίες.
Ημερήσια εκδρομή στους Δελφούς
Ένα ταξίδι στην ιστορία που στην πραγματικότητα αρχίζει την εποχή που οι Έλληνες πίστευαν πως οι Δελφοί ήταν το κέντρο του κόσμου. Σήμερα, αν αναλογισθούμε τον μεγάλο αριθμό των επισκεπτών και την σπουδαιότητα των αρχαίων θησαυρών, θα καταλάβουμε πως είχαν δίκιο. Πανέμορφη διαδρομή περνώντας μέσα από δάση και παραδοσιακά χωριά και πολύ κοντά από το πιο γνωστό χειμερινό προορισμό των Αθηναίων.
ΑΘΗΝΑ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
Νωρίς το πρωί ξεκινάμε την αναρρίχηση στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης. Θα επισκεφτούμε τα Προπύλαια, τον Παρθενώνα, τον ναό της Απτέρου Νίκης και το Ερέχθειο. Επίσης θα δούμε το αρχαίο θέατρο του Διονύσου και το Ηρώδειο θέατρο. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Ναό του Ολυμπίου Διός και λίγο πιο πέρα το στάδιο των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων του 1896. Έπειτα θα ανεβούμε στον Λυκαβηττό για να δούμε από το «μπαλκόνι» την πιο όμορφη πανοραμική θέα της Αθήνας.
Κατηφορίζοντας το Κολωνάκι θα φτάσουμε στο προεδρικό μέγαρο για να δούμε την αλλαγή της φρουράς και θα σταματήσουμε μπροστά στην Βουλή που βρίσκεται το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Μια γρήγορη βόλτα από την Ακαδημία, το Πανεπιστήμιο και την Βιβλιοθήκη για να φτάσουμε στην συνέχεια στη παλιά πόλη, την Πλάκα. Εκεί θα σας αφήσω να περπατήσετε στα στενά σοκάκια για τα ψώνια σας και για να γευματίσετε σε κάποιο από τα παραδοσιακά ταβερνάκια.
Θα δούμε την Αρχαία και την Ρωμαϊκή αγορά και θα μεταβούμε στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης για να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ξενάγηση στην Αθήνα προτού επιστρέψουμε στο σημείο που σας παρέλαβα.
Επικοινωνήστε μαζί μου για να μάθετε άμεσα κόστος και διαθεσιμότητα.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΦΥΛΛΟ
ΌΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΕΤΟΣ
ΜΗΝΑΣ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
EMAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ
ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ
ΕΠΙΒΑΤΕΣ
ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ