• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Trip Advisor
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Αθήνα Προς Ολυμπία
ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑ
Αθήνα προς Ολυμπία? Αναζητάτε ταξί από Αεροδρόμιο Αθηνών προς Ολυμπία? Είσαστε στο σωστό σημείο!
Ταξί από Αθήνα προς Ολυμπία με έμπειρο οδηγό. Ασφαλή μεταφορά επιβατών με TAXI, MINIVAN, ή MINIBUS, για ένα ταξίδι που θα σας κάνει πραγματικά να νιώσετε όμορφα και άνετα χάρη στα πολυτελή οχήματά μας και πάντα σε προσιτές τιμές πάντα.
Αεροδρόμιο Αθηνών προς Ολυμπία με ταξί για όλους όσους συνδυάζουν τα αεροπορικά ταξίδια με τα επίγεια. Βρίσκομαι πάντα στην ώρα μου στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, για να σας βοηθήσω με τις αποσκευές σας και κατόπιν να ξεκινήσουμε για τον προορισμό σας.
Ταξιδεύοντας από την Αθήνα προς την Ολυμπία, οδηγούμε παράλληλα με τον κόλπο του Σαρωνικού, απολαμβάνοντας την θέα του γαλάζιου που μας χαρίζει το Αιγαίο φτάνοντας έως τον Ισθμό της Κορίνθου. Εκεί θα κάνουμε μία ολιγόλεπτη στάση για να χαζέψουμε την ομορφιά του καναλιού της Κορίνθου που συνδέει με έναν ξεχωριστό τρόπο το Αιγαίο με το Ιόνιο. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας θα οδηγήσουμε παράλληλα έχοντας για θέα τα βουνά της Αχαΐας ενώ στην απέναντι πλευρά του Κορινθιακού Κόλπου αντικρίζουμε τον Παρνασσό και την ορεινή Ναυπακτία. Σε απόσταση περίπου μίας ώρας από τον Ισθμό, βρίσκονται και τα Καλάβρυτα. Ιδιαίτερος χειμερινός δημοφιλής προορισμός με χιονοδρομικό κέντρο και πλούσια ιστορία. Η ποιότητα του νέου δρόμου που συνδέει την Αθήνα με την Πάτρα, προσφέρει πραγματική ασφάλεια και χαλάρωση στα χέρια έμπειρου οδηγού. Ακόμα και όταν θα περνάμε από τα χωριά στην επαρχία της Ηλείας, θα γοητευτείτε από την ομορφιά της φύσης οδηγώντας ανάμεσα σε βουνά και ποταμούς της Πελοποννήσου.
Το ταξίδι στην αρχαία Ολυμπία, θα ολοκληρωθεί σε 3,5 ώρες περίπου, για να καταλήξουμε στον ιστορικό τόπο που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες προς τιμή του Ολυμπίου Δία και λάμβαναν χώρα κάθε 4 χρόνια. Ένας ιδιαίτερος και σημαντικός θρησκευτικός χώρος για τους αρχαίους Έλληνες από τον 10ο αιώνα π.Χ. Χώρος συγκέντρωσης πολιτικών, φιλοσόφων και καλλιτεχνών από την αρχαιότητα έως και σήμερα. Η σημαντικότητα της τέλεσης των αγώνων, φαίνεται με την γνωστή “ εκεχειρία”, δηλαδή την παύση όλων των συρράξεων στον Ελλαδικό χώρο. Ένας χώρος εξαίρετων αρχιτεκτονικών μνημείων και χιλιάδων ευρημάτων που μαρτυρούν και αποδεικνύουν την σημαντικότητα της περιοχής. Η διαδρομή μπορεί να συνδυαστεί και με επίσκεψη σε διάφορους αρχαιολογικούς χώρους, όπως  είναι η Αρχαία Κόρινθος.
Για τους τουριστικούς επισκέπτες, προτείνω την οργάνωση της εκδρομής σας σε 2 ημέρες με διανυκτέρευση στην Αρχαία Ολυμπία, έτσι ώστε να έχετε τον κατάλληλο χρόνο να απολαύσετε την επίσκεψη σας και να επιστρέψετε με ασφάλεια. Και όχι μόνο αυτό…! Μπορούμε με μεγάλη μου χαρά να οργανώσουμε την περιήγησή σας συνδυάζοντας εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία και τους Δελφούς σε 2 ήμερες, ή ακόμα να το επεκτείνουμε την περιήγησή σας, προσθέτοντας και άλλους κλασσικούς προορισμούς όπως είναι τα Μετέωρα. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην σελίδα ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ή ειδικότερα στην σελίδα ΟΛΥΜΠΙΑ & ΔΕΛΦΟΙ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.
Γενικές πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις μπορείτε να δείτε στην σελίδα ΤΙΜΕΣ αλλά να θέλετε να μάθετε σχετικά με την διαθεσιμότητα και το ακριβές κόστος της μεταφοράς σας χωρίς "κρυφές¨χρεώσεις ή δυσάρεστες εκπλήξεις, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την φόρμα διαθεσιμότητας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Θα σας απαντήσω το δυνατόν συντομότερο.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΦΥΛΛΟ
ΌΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
EMAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΕΤΟΣ
ΜΗΝΑΣ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ
ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ
ΕΠΙΒΑΤΕΣ
ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ