• Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Trip Advisor
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑ & ΔΕΛΦΟΙ
Η ωραιότερη περιήγηση για ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ολυμπία & Δελφούς. Αφεθείτε στα χέρια επαγγελματία οδηγού όπου με την γνώση του θα εξιτάρει την φαντασία σας και θα αναγάγει την περιήγηση σε εμπειρία για να αναβιώσετε το μεγαλείο της Αρχαίας Ελλάδας. Στην χώρα που αποτελεί το λίκνο του Δυτικού Πολιτισμού. Αναβιώστε τους Θρύλους της Ελληνικής Μυθολογίας στην πατρίδα των Ηρώων και ξαναγράψετε την ίδια την Ιστορία με την παρουσία σας. Αποθανατίστε με την κάμερά σας την υπέροχη αρχιτεκτονική των μνημείων μιας άλλης εποχής.
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΕΛΦΟΙ
Εξερεύνηση στην ξεχωριστή περιοχή της Αρχαία Ολυμπία και των Δελφών όπου με μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς αποτέλεσε ορόσημο για την ανάπτυξη του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε σήμερα. Επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους με πανελλήνια στρατηγική σημασία για την αρχαία Ελλάδα. Πολιτιστικά, Θρησκευτικά και Οικονομικά κέντρα της εποχής εκείνης. Η γενέτειρα του Ολυμπιακού πνεύματος και της υγιής Άμιλλας. Ένας ιερός τόπος που υμνούσε τον Δία ως πατέρα των θεών. Η σημαντικότητα των Ολυμπιακών αγώνων διαφαίνεται από την παύση κάθε εχθροπραξίας ανάμεσα σε πόλεις-κράτη. Από την άλλη ένας Ιερός τόπος που με τους χρησμούς του καθόρισε το μέλλον της Ελληνικής Ιστορίας.
Πόθος κατακτητών και βαρβάρων που με επιδρομές λεηλατήθηκε πολλές φορές. Η φωνή του μαντείου σώπασε για πάντα με την εγκαθίδρυση του χριστιανισμού στην Βυζαντινή αυτοκρατορία. Επίσκεψη στο υπέροχο, γραφικό χωριό της Αράχοβας που αποτελεί αγαπημένο χειμερινό προορισμό των Αθηναίων τα Σαββατοκύριακα. Πρόκειται για δημοφιλή ορεινό προορισμό πλησίον στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Επίσκεψη σε κορυφαία μνημεία και μουσεία με σπάνιους θησαυρούς αμύθητης αξίας που αποτέλεσαν προπομπό της σύγχρονης τέχνης.
Ένας συνδυασμός ξεχωριστών προορισμών, μοναδικός στον κόσμο, προσμένει να τον εξερευνήσετε με τον κατάλληλο οδηγό που γνωρίζει πως να εκμεταλλευτεί κάθε λεπτό της ημέρας μόνο για χάρη σας. Στην Ολυμπία και τους Δελφούς ξεπροβάλλουν υπέροχες εικόνες που συνδυάζουν με αρμονία την Κλασσική Ελλάδα με τον μοντέρνο τρόπο ζωής σε μια από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου και πιθανόν την πιο ξεχωριστή.
Μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσετε γευστικές απολαύσεις της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας με δημιουργίες από την εγχώρια παραγωγή. Η ελληνική κουζίνα με νόστιμες σαλάτες και θαλασσινούς μεζέδες αποτελεί τον απόλυτο εμπνευστή της μεσογειακής κουζίνας. Αξίζει να προστεθούν τα τυριά, οι πίτες και το γευστικό κρέας.
Κατά την διαδρομή μας θα ζήσετε υπέροχες εικόνες που συνθέτουν ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον με βουνά, ελαιώνες, πορτοκαλιές, λεμονιές, αμπέλια και λαχανόκηπους που πλημμυρίζουν γευστικά το τραπέζι. Γραφικά χωριά και κωμοπόλεις που ζουν σε άλλους ρυθμούς προσφέροντας χαλάρωση στον ταξιδιώτη. Υπέροχες εικόνες με θέα την Θάλασσα του Σαρωνικού και Κορινθιακού κόλπου που γαληνεύουν την ψυχή του ανθρώπου. Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στην Ολυμπία και τους Δελφούς χορτασμένοι από εμπειρίες και την κάμερα γεμάτη υπέροχες εικόνες θα επιστρέψουμε στην αφετηρία σας αναπολώντας το ταξίδι που μόλις τέλειωσε αλλά δημιουργώντας νέα πλάνα για το ταξίδι που έρχεται.
HIGHLIGHTS
Συναρπαστική περιήγηση όπου έκπληκτος θαυμάζεις Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς και ξεχωριστά Αξιοθέατα της Αρχαίας Ολυμπίας και των Δελφών όπως είναι, Ο ναός του Ολυμπίου Δία, ο ναός της Ήρας, το Πρυτανείο, το Βουλευτήριο, η Παλαίστρα, το Στάδιο καθώς επίσης ο Ναός του Απόλλωνα, ο ναός της Αθηνάς Προναίας, η Κρυσταλλία Πηγή, Ο Θησαυρός των Αθηναίων, ο Ομφαλός, το Στάδιο, το Αρχαίο Θέατρο, αρχαιολογικά μουσεία με κορυφαίες δημιουργίες όπως είναι ο Ηνίοχος, η Σφίγγα κ.α.
Η Περιήγηση σε Ολυμπία & Δελφοί μπορεί να συνδυαστεί με περιήγηση σε άλλους δημοφιλής προορισμούς όπως είναι ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑ & ΟΛΥΜΠΙΑ και ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΛΦΟΙ & ΜΕΤΕΩΡΑ. Διαβάστε περισσότερα για άλλους δημοφιλής προορισμούς στην σελίδα ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ και στις σελίδες ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ.
Μην διστάσετε, συμπληρώστε τώρα την Φόρμα Διαθεσιμότητα και άμεσα θα λάβετε την απάντησή μου με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με διαθεσιμότητα, κόστος, τρόπο κράτησης και πληρωμής.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΟΦΕΛΗ: Η περιήγηση είναι μια ιδιωτική, προσαρμοσμένη στο χρονοδιάγραμμα, το επίπεδο δραστηριότητας και τα ενδιαφέροντά σας.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Τα σημεία επιβίβασης και αποβίβασης στην πόλη είναι Ξενοδοχεία, Διαμερίσματα ή το λιμάνι Πειραιά, Μαρίνες, το Αεροδρόμιο Αθηνών ή οπουδήποτε είναι βολικό για εσάς. Η ημερήσια περιήγηση συνδυάζεται με μεταφορά από ή προς το αεροδρόμιο.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Η βασική περιήγηση διαρκεί 2 ημέρες, αλλά είμαι ευέλικτος να την διαμορφώσω ιδανικά στο χρονοδιάγραμμά σας.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αγγλόφωνος επαγγελματίας οδηγός με όχημα τύπου SEDAN, MINIVAN ή MINIBUS, καύσιμα, διόδια, φόροι αεροδρομίου ή λιμένα. Το όχημα εξαρτάται από τον αριθμό των επιβατών, αποσκευών ή κατόπιν αιτήματός σας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Διαμονή, εισιτήρια, φαγητό, ποτό.
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ: Επαγγελματικός Διπλωματούχος Τουριστικός Ξεναγός είναι διαθέσιμος εάν το ζητήσετε. Βοήθεια για κράτηση διαμονής
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, πιστωτική κάρτα ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Ειδική έκπτωση βάσει της εκάστοτε περιόδου παρέχεται στη σελίδα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ή μπορεί να συμπεριληφθεί στο αίτημά σας.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
ΦΥΛΛΟ
ΌΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
EMAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΕΤΟΣ
ΜΗΝΑΣ
ΗΜΕΡΑ
ΩΡΑ
ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ
ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ
ΕΠΙΒΑΤΕΣ
ΤΥΠΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ